Împrumuturi de top în Româniaa

Oferte de credit de top în România. Alegeți cea mai bună ofertă de creditare

Termeni și Condiții

Introducere

Acest website (MoneyGuru24.com) este deținut și oferit de Gudriem SIA (înregistrat în Registrul Intreprinderilor din Republica Latvia (RE) cu numărul de înregistrare 40103542100) cu sediul la: Calispurva 27, Balozi, Latvia, LV-2128.
În acești Termeni și Condiții de utilizare, "noi" și "al nostru" se referă la MoneyGuru24.com iar "dumneavoastră" se referă la orice persoană care accesează și utilizează acest Website.

1. Generalități

1.1. Termenii și Condițiile reglementează utilizarea acestui Website. Prin simpla utilizare a acestui Website vă exprimați acordul și acceptarea acestor Termeni și Condiții în întregime.

1.2. Recomandăm să se evite utilizarea acestui website dacă persoana ce îl utilizează nu acceptă Termenii și Condițiile.

1.3. Pentru utilizarea acestui Website trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani.

1.4. Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără preaviz prin simpla modificare a acestei pagini. Termenii și Condițiile modificate intră în vigoare la data când vor fi publicate pe acest Website. Având în vedere că acești ermeni și Condițivizitați acest Website. Continuarea utilizării acestui Website constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții de către dumneavoastră.

2. Serviciul Nostru

2.1. Vă oferim un serviciu online independent ce vă permite să cercetați și să comparați informații cu privire la creditele oferite de terți și postate pe acest Website. Utilizarea serviciului nostru de comparație este gratuită pentru dumneavoastră. Nu percepem taxe sau comisioane la niciunul din produsele comparate de dumneavoastră. Serviciul nostru vă prezintă instituții terțe care oferă împrumuturi și alte servicii financiare. Noi suntem plătiți prin taxarea furnizorilor terți de servicii financiare și/sau aplicarea unui comision pentru clienții pe care îi furnizăm.

2.2. Nimic de pe acest Website nu poate constitui sfaturi financiare, recomandări, sau susținere din partea noastră în sensul preferinței pentru oricare serviciu financiar prezentat pe acest Website. Informațiile de pe acest Website sunt oferite doar cu scopul informării generale și vă sunt oferite pentru a vă ajuta să alegeți serviciul financiar cel mai potrivit cu nevoile dumneavoastră. Întotdeauna trebuie să verificați adecvarea și calitățile corespunzătoare ale serviciilor financiare care că interesează. Vă sugerăm să apelați la sfaturi profesionale independente înainte de a obține orice servicii financiare.

2.3. Nimic de pe acest Website nu este și nici nu poate constitui o ofertă de vânzare a unui serviciu financiar sau pentru angajarea într-un contract cu dumneavoastră cu privire la orice serviciu financiar.

2.4. Ne dorim să oferim acces neîntrerupt la acest Website. Nu oferim garanții cu privire la disponibilitatea neîntreruptă a acestui Website și nici în cazul oricăror defecțiuni sau altor circumstanțe ce nu ne privesc. Ne rezervăm dreptul de a suspenda, restricționa sau termina accesul dumneavoastră la acest Website în orice moment.

2.5. Ne rezervăm dreptul de a modifica, șterge, edita, adăuga sau înlătura orice informație, material, conținut sau date afișate pe acest Website fără preaviz.

3. Utilizarea permisă

3.1. Vi se permite accesul și utilizarea acestui Website doar pentru scopurile dumneavoastră personale, non-comerciale. Acest Website poate fi accesat și utilizat doar direct de dumneavoastră ca individ particular sau de dumneavoastră ca societate în scopul de a obține servicii financiare direct și în nume propriu. Accesul și utilizarea acestui Website pentru alte scopuri decât ale dumneavoastră personale și necomerciale este strict interzisă.

3.2. Nu vi se permite utilizarea acestui Website:

3.2.1. În orice manieră ilegală, frauduloasă sau comercială.

3.2.2. Pentru a face rău, a abuza, amenința, defăima, calomnia, intimida sau hărțui alte persoane sau într-un fel care poate invada intimitatea altei persoane, sau e obscen, ofensiv, infamant, indecent, nepotrivit, obiectabil, neacceptabil, discriminant sau dăunător după cum considerăm noi.

3.2.3. Pentru a crea, verifica, confirma, actualiza, modifica sau amenda o bază de date, înregistrare sau registru ale dumneavoastră sau ale altei pesoane.

3.2.4. Pentru a amenda, modifica, deteriora sau copia orice parte a acestui Website.

3.2.5. În orice mod care deranjează, impune, deteriorează, interferează sau pune o sarcină disproporționată pe sistemele noastre tehnice și de comunicații, după cum considerăm noi.

3.2.6. Utilizarea oricărui software automat, proces, program, robot, web crawler, spider, captator de date, trawling sau orice software, proces, program sau sistem automat de citire a ecranului.

4. Drepturi de proprietate intelectuală

4.1. Informațiile, conținutul, materialele și datele afișate pe acest Website ne aparțin nouă, personalului de autorizare sau furnizorilor de servicii financiare afișați. Pentru uz propriu, aveți permisiunea de a face imprimări, copii, descărcări sau extrageri de informații, conținut, materiale sau date afișate pe Website, cu condiția îndeplinirii următoarelor condiții:

4.1.1. Nu este permis ca informațiile, conținutul, materialele sau datele afișate pe acest Website să fie folosite pentru scopuri comerciale sau să fie exploatate comercial în orice mod fără a obține în prealabil permisiunea noastră scrisă.

4.1.2. Nu este permisă utilizarea oricărui software automat, proces, program, robot, web crawler, spider, captator de date, trawling sau orice software, proces, program sau sistem automat de citire a ecranului.

4.1.3. Nu este permisă vinderea sau transferarea informațiilor către terți.

4.1.4. Copiile trebuie să păstreze mărcile și notele de copyright sau proprietate intelectuală conținute în acest site. Nu este permisă modificarea copiilor imprimate sau digitale ale informațiilor, conținutului, materialelor și datelor.

4.1.5. Statutul nostru, al personalului de autorizare sau al furnizorilor de servicii financiare trebuie să fie recunoscut în calitate de autori ai informațiilor, conținutului, materialelor și datelor.

4.2. Toate drepturile asupra MoneyGuru24.com sunt proprietatea noastră.

5. Limitele răspunderii noastre

5.1. Ne străduim să ne asigurăm că informațiile de pe acest website sunt precise și actuale. Vom corecta erorile sau dezinformările imediat ce este posibil după ce luăm cunoștință de existența lor.

5.2. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru orice pierderi sau prejudicii cauzate dumneavoastră în legătură cu informațiile, conținutul, materialele sau datele colectate de la terți și afișate pe Website sau pe website-urile aparținând terților. Noi nu verificăm, monitorizăm, revedem, sau susținem pe cineva și vă avertizăm că asemenea informații, conținut, materiale sau date pot fi imprecise, incomplete sau depășite. Responsabilitatea vă aparține să verificați dacă informațiile, conținutul, materialele sau datele sunt precise, complete, corecte și actualizate.

5.3. Orice viziuni, opinii, sfaturi, revizuiri, scoruri sau comentarii de pe acest Website sau de pe altele aparținând terților (inclusiv conținut introdus de utilizatori) nu reprezintă viziunile, opiniile, sfaturile, revizuirile și scorurile noastre. Nu e cazul să vă bazați pe aceste informații pentru că nu sunt verificate, monitorizate, revizuite, controlate sau susținute de noi. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru orice pierderi sau prejudicii pe care le-ați putea suferi sau suporta ăn legătură cu viziuni, opinii, sfaturi, recenzii, scorurisau comentarii, inclusiv cu privire la acuratețea, adevărul sau integralitatea acestora.

5.4. Nu oferim nici o garanție sau garantare că acest Website, orice site terț sau orice informație, conținut, material sau date de pe acest Website sau orice website terț este liber de virusuri, spyware, software dăunător, troianuri, virusuri-vierme, bombe logice sau orice altceva ce poate avea un efectcontaminant, dăunător sau destructiv asupra oricăror tehnologii. Vă sugerăm să folosiți software corespunzător pentru verificare împotriva virusurilor. Nu suntem răspunzători sau responsabili pentru orice pierderi sau daune pe care le puteți suferi ca urmare a celor de mai sus ce pot fi cauzate de terți.

5.5. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru orice pierderi sa daune pe care le puteți suferi în legătură cu utilizarea acestui Website și care poate fi cauzat de orice eveniment mai presus de controlul nostru în limite rezonabile, inclusiv transmiterea electronică a informațiilor, conținutului, materialelor și datelor și interceptarea sau descifrarea acestora de către alții.

5.6. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru orice pierderi sau daune indirecte pe care le puteți suferi în legătură cu utilizarea acestui Website de către dumneavoastră(inclusiv orice pierderi de economii pe care vă așteptați să le faceți, pierdere de afeceri sau de oportunitate de afaceri , sau pierdere de profit sau venituri) sau pentru orice alte pierderi sau daune pe care le puteți suferi în legătură cu utilizarea acestui Website.

6. Excluderea răspunderii

6.1. Vă rugăm să conștientizați că informațiile și descrierile de produse și servicii ale acestui Website ar putea să nu reprezinte descrieri complete ale tuturor detaliilor și Termenilor si Condițiilor produselor și serviciilor financiare și nu reprezintă o listă completă a opționilor dumneavoastră de creditare. Trebuie să vă asigurați că ați citit cu atenție toate detaliile și Termenii și Condițiile oricăror produse sau servicii financiare înainte de a le solicita.

6.2. Dacă solicitați orice produs sau serviciu financiar, veți semna un contract cu o entitate terță (o bancă sau un creditor de altă natură) care vă va oferi acel produs sau serviciu financiar conform propriilor Termeni și Condiții. Dumneavoastră să citiți, înțelegeți și să aprobați Termenii și Condițiile lor înainte de a semna un contract pentru obținerea unui produs sau serviciu financiar. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru orice pierderi sau daune pe care le puteți suferi în legătură cu Termenii și Condițiile aplicate unui contract semnat între dumneavoastră și un terț în legătură cu orice produs sau serviciu financiar.

6.3. Utilizarea unui Website deținut de terți va fi guvernată de Termenii și Condițiile acelui website. Asemenea Termani și Condiții de utilizare precum și politicile de confidențialitate pot fi diferite de prezenta colecție de Termni și Condiții. Este responsabilitatea dumneavoastră să citiți, să înțelegeți și să aprobați Termenii și Condițiile oricărui website deținut de terți înainte de a folosi respectivul website. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru orice pierderi sau daune pe care le puteți suferi în legătură cu Termenii și Condițiile oricărui website terț.

6.4. Orice viziuni, opinii, sfaturi sau asistență primită de la sau oferită de un terț după ce ați folosit acest Website nu reprezintă viziunile, opiniile, sfaturile sau asistența noastră și nu sunt controlate, monitorizate, revizuite, verificate sau susținute de noi. Nu susținem, nu recomandăm și nu ne asumăm răspunderea pentru orice terță parte care vă oferă viziuni, opinii, sfaturi sau asistență. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru orice pierderi sau daune pe care le puteți suferi în legătură cu asemenea viziuni, opinii, sfaturi sau asistență, inclusiv în legătură cu acuratețea, veridicitatea sau integralitatea acestora.

6.5. Vă rugăm să conștientizați că acest Website oferă informații pentru o gamă largă de produse și servicii financiare. Este posibil să existe alte produse sau servicii disponibile pe piață și care nu sunt afișate pe site și care ar putea fi mai potrivite sau adecvate pentru nevoile dumneavoastră deși nu sunt prezentate pe site.

7. Responsabilitățile dumneavoastră

7.1. Trebuie să vă luați toate măsurile rezonabile de precauție (inclusiv utilizarea de software corespunzător pentru detectarea virusurilor) pentru a vă asigura că orice informații, conținut, material sau date pe care le oferiți sunt libere de virusuri, spyware, software dăunător, troiani, virusuri-vierme, bombe logice sau orice altceva ce poate avea un efect contaminant, dăunător sau destructiv asupra elementelor acestui Website sau a celor aparținând terților, sau a oricăror alte tehnologii.

7.2. Trebuie să verificați și să vă asigurați că toate informațiile, conținutul, materialele și datele pe care le oferiți pe acest Website sunt corecte, complete, precise, fără induceri în eroare și de asemenea că ați dezvăluit toate elementele relevante. Nu acceptăm răspundere sau responsabilitate pentru pierderi sau daune pe care le puteți suferi dacă orice informație, conținut, material sau date pe care le furnizați pe acest Website sunt incorecte, incomplete, imprecise, eronate sau dacă nu dezvăluiți toate elementele relevante.

7.3. Înainte de a obține orice produs sau serviciu financiar de la o entitate terță, trebuie să vă asigurați că informațiile, conținuturile, materialele sau datele deținute de entitatea terță despre dumneavoastră sunt corecte, complete, precise, fără induceri în eroare și că ați dezvăluit toate detaliile relevante. Este responsabilitatea dumneavoastră să identificați și să corectați orice greșeli sau erori în informații, conținut, materiale sau date deținute de terți cu privire la dumneavoastră înainte de obținerea unui produs sau serviciu. Nerespectarea acestui punct poate invalida produsul sau serviciul oferit de entitatea terță. Nu acceptăm responsabilități sau răspunderi pentru orice pierderi sau daune pe care le puteți suferi dacă orice informație, conținut, material sau date deținute de entitatea terță cu privire la dumneavoastră exte incorect, incomplet, imprecis sau eronat sau dacă ați omis să menționați elemente relevante.

7.4. Sunteți de acord că veți fi răspunzător față de noi pentru orice daune, pierderi, revendicări, cerințe, răspunderi sau costuri (inclusiv cheltuieli de judecată în limite rezonabile) pe care am putea să le suferim ca urmare a or în legătură cu comportamentul dumneavoastră pe acest Website.

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2021. All rights reserved.

Folosind acest site web vă dați acordul implicit pentru modul în care noi folosim cookies.