Împrumuturi de top în Româniaa

Oferte de credit de top în România. Alegeți cea mai bună ofertă de creditare

Întrebări Frecvente

Vă gândiți să solicitați un împrumut?
Vă sugerîm să citiți colecâia noastră de Întrebări Frecvente ca să primiți răspuns la toate întrebările pe care le aveți cu privire la împrumut.

 • De ce ar trebui să iau în calcul un împrumut?

  Dacă vă aflați într-o nevoie bruscă de bani, de exemplu dacă primiți o factură neobișnuit de mare la servicii, mai întâi încercați să discutați cu aceia care v-au emis factura și să le explicați situația în care vă aflați. E posibil să planificați o extindere a termenului facturii sau să sugerați plăți parțiale pe o perioadă mai lungă. Dacă suferiți de o problemă a datoriilor cronice, contractarea unui credit poate înrăutăți situația. Întotdeauna fiți obiectiv cu privire la situația dumneavoastră financiară.

 • Cât va trebui să plătesc?

  Ratele dobânzilor variază la diferite companii financiare. Din acest motiv, MoneyGuru24.com este forarte util, deoarece vă oferă posibilitatea să comparați dobânzile, termenii și condițiile pentru a identifica cea mai eficientă strategie de credit până la salariu pentru nevoile dumneavoastră. Este bine ca întotdeauna să citiți toate detaliile de pe paginile web ale furnizorilor de credit până la salariu, dar în majoritatea cazurilor nu e cazul să vă îngrijorați cu privire la comisioane de administrare sau costuri ascunse. Fiți conștient, totuși, că unii furnizori de credite până la salariu vor percepe o taxă suplimentară pentru extinderea termenului de restituire. Așadar, fiți prudent în planificarea plăților.

 • Cum obțin un credit?

  Solicitarea și obținerea unui împrumut este o procedură simplă. Puteți solicita un împrumut cu ajutorul unul formular de solicitare on-line. Pentru a obține împrumutul, trebuie să aveți peste 18 ani, un loc de muncă si un cont bancar. Fiți atent și citiți toate informațiile, detaliile, termenii și condițiile politicilor intreprinderilor financiare pe care le găsiți cele mai eficiente după compararea tuturor opțiunilor de pe MoneyGuru24.com.

 • Ce se întâmplă dacă nu reușesc să plătesc împrumut?

  Dacă săriți peste sau nu reușiți să plătiți împrumut, este foarte posibil ca creditorul să pună o notă negativă în dosarul dumneavoastră cu referințe de creditare. Aceasta vă poate crea dificultăți în obținerea de credite, leasing sau alte servicii financiare în viitor. Cazurile serioase de neplata pot fi aduse în judecată. În acest caz, cheltuielile de judecată vor fi adăugate la suma datorată. Pentru informații suplimentare cu privire la amânarea scadenței, la descrierea politicii firmei față de rău-platnici, vizitați site-ul de internet al creditorului.

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2021. All rights reserved.

Folosind acest site web vă dați acordul implicit pentru modul în care noi folosim cookies.